Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Τελευταία Ανάρτηση...

Επειδή μπορούν για πλάκα,να γκρεμίσουν τη Γέφυρα της Πλάκας και κάθε πολιτιστικό μνημείο για παραδειγματισμό,όπως προφήτευεσε και ο Νοστράδαμος.
Επειδή οι γήινοι άνθρωποι,είναι απλές μορφές-φαινόμενα,εύκολα αναλώσιμες,γι' αυτούς.
Επειδή ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη Γη,τις τράπεζες,τα μεγάλα τραστ και τις εταιρείες,δηλαδή το χρήμα και τον πλούτο του πλανήτη.
Επειδή έχουν δημιουργήσει και διαχειριστεί κάθε ιδεολογία,πολιτική και οικονομική που αφορά την διακυβέρνηση του γήινου πληθυσμού.
Επειδή νιώθουν και είναι αφεντικά στο 99% του γήινου πληθυσμού,και μπορούν να τον διαχειριστούν όπως θέλουν,ανά πάσα στιγμή.
Επειδή δεν έχουν σκοπό να φύγουν από τον πλανήτη,παρά μόνο αφού εξαντλήσουν και το τελευταίο απόθεμα ορυκτού πλούτου που τους ενδιαφέρει.
Επειδή δεν ανέχονται για πολύ φαινόμενα αντιρρησίας και ανυπακοής,πόσο μάλλον αντίσταση από τους γήινους δούλους τους και από τους "άλλους" επισκέπτες-φιλοξενούμενους στον πλανήτη Γη.
Επειδή ,κάτι πολλές φορές στη ζωή του καθενός ξεπερνά τα όρια του.
Επειδή,νιώθεις τη φθορά και τον κίνδυνο που προκαλείς σε συνανθρώπου σου,αλλά και το κάρμα σου που φορτώνει,από πράξεις "επιθετικές" προς αυτούς.
Επειδή τελικά είναι καλύτερο να υποχωρείς και να παραδίδεσαι,τη στιγμή που πρέπει.
Γι' αυτό τελειώνω εδώ τις δημοσιεύσεις μου,αποδεχόμενος την ήττα μου και περιμένοντας τη λήξη της θητείας μου στον πλανήτη Γη,όσο και αν κρατήσει ακόμη.

Καλή συνέχεια στους συνοδοιπόρους ,και μην απογοητεύεστε.
Έτσι είναι να γίνει και έτσι πρέπει να γίνει.

κωπηλάτης